Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Gåsehud (3D Blu-ray + Blu-ray)

En ung gutt slår seg sammen med niesen til den voksne horrorforfatteren R.L. Stine, etter at forfatterens imaginære monstre slipper løs i byen Greendale. Tenåringsgutten Zack Cooper flytter fra New York til den lille småbyen Madison sammen med moren sin. Den nye naboen er en gretten mann som ikke
Pris
kr 99,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
En ung gutt slår seg sammen med niesen til den voksne horrorforfatteren R.L. Stine, etter at forfatterens imaginære monstre slipper løs i byen Greendale.


Tenåringsgutten Zack Cooper flytter fra New York til den lille småbyen Madison sammen med moren sin. Den nye naboen er en gretten mann som ikke vil ha noe med dem å gjøre. Men han har en datter, Hannah, som Zack får et godt øye til. Etter hvert som de blir bedre kjent, oppdater Zack at faren hennes egentlig er den verdenskjente forfatteren R.L. Stine, mannen bak Gåsehud-bøkene. Og at alle de skremmende romankarakterene hans er levende vesener, som bare venter på å unnslippe fra bøkene. Etter at Zack ved et uhell slipper monstrene fri, må han sammen med Hannah og kompisen Champ forsøke å fange dem igjen før hele byen blir oversvømt av de ondsinnede fantasiskapningene. 
 


Skuespillere
Amy Ryan, Dylan Minnette, Halston Sage, Jack Black, Jillian Bell, Odeya Rush, Ryan LeeBonusmateriale
Alternate Opening
Alternate Ending
Deleted Scenes
Cast Blooper Reel
All About Slappy
Creaturefield
Casting Gallery
Beginner's Guide To Survive A Goosebumps Creature
Strange Things Are Happening ... On Set!

Spesifikasjoner
Varenr. 52GSB6236476
Utgitt 2016
Format 3D Blu-ray + Blu-ray
Sjanger Fantasy
Aldersgrense 9 år
Antall disker 2
Spilletid 1 time 43 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk, engelsk
    Laster
    Laster