Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Trolls (Blu-ray)

I denne fantastiske og fargesprakende familiekomedien får vi endelig bli bedre kjent med Trollenes verden! De kjenner ingen grenser for deres optimisme og positivitet, og deres hverdag består av sang og dans. Deres rake motsetninger er de pessimistiske Bergenserne, -det eneste som gjør dem lykkelig
Pris
kr 99,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
I denne fantastiske og fargesprakende familiekomedien får vi endelig bli bedre kjent med Trollenes verden!


De kjenner ingen grenser for deres optimisme og positivitet, og deres hverdag består av sang og dans. Deres rake motsetninger er de pessimistiske Bergenserne, -det eneste som gjør dem lykkelig er når det er Troll på menyen.


 


Etter at Bergenserne invanderte Trollhjem, må den overoptimistiske Poppy, og hennes motsetning -den praktiske Kvist- legge ut på en reise for å redde vennene sine. Sammen legger duoen ut på en redningsaksjon full av eventyr og uhell -og de prøver å holde ut med hverandre akkurat lenge nok til å få jobben gjort.


 


Filmens soundtrack er produsert av Justin Timberlake og har fem originale sanger, -inkludert låter av Ariana Grande, Anna Kendrick og Gwen Stefani. Dette, sammen med en rekke hits fra 60- til 80-tallet.

Spesifikasjoner
Varenr. 52GSB8314883
Utgitt 2017
Format Blu-ray
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Undertekst Norsk, engelsk
Språk Norsk, engelsk
Se alt av Trolls
    Laster
    Laster