Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Pax (Blu-ray)

En flymotor eksploderer. Et fly styrter mot bakken. Mye tyder på at dette er slutten for alle ombord. Men for noen av dem er det en begynnelse. I lufta mellom Stockholm og Oslo følger vi syv personer og et hjerte på vei fra en kropp til en annen. Alle syv har noe de flykter fra, og når den tunge
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
En flymotor eksploderer. Et fly styrter mot bakken. Mye tyder på at dette er slutten for alle ombord. Men for noen av dem er det en begynnelse. I lufta mellom Stockholm og Oslo følger vi syv personer og et hjerte på vei fra en kropp til en annen. Alle syv har noe de flykter fra, og når den tunge flykroppen stuper nedover ser de livet i et annet perspektiv. Det heter seg at livet er en reise. PAX er en reise for livet.


Skjebner flettes sammen på denne flyturen. De usynlige sammenhengene i livet blir synlige og kjedereaksjoner blir avdekket. Hvordan reagerer en kvinne som nettopp har forsøkt å ta sitt eget liv når hun havner i en livstruende situasjon? Hva tenker hennes mann, krigsreporteren, som er vant til å se døden i hvitøyet? Hva gjør en rundbrenner og familiefar når alt håp er ute? Hvordan føles det for en dyktig hjertekirurg å innse at han ikke er allmektig? Hva med jenta som tror, men tviler på om Gud har noen tro på henne lenger? Hva ville du tenkt om du trodde livet ditt var over om noen sekunder?


PAX, regissert av Annette Sjursen (Min Misunnelige Frisør) er et norsk drama om syv menneskers møte med seg selv i en krise. Et stjernelag av norske og svenske skuespillere bekler rollene i filmen, deriblant Ellen Dorrit Petersen, Samuel Fröler, Ida Elise Broch, Kyrre Haugen Sydness, Kristoffer Joner, Thomas von Brömssen, Anneke von der Lippe, Pia Tjelta og Ane Dahl Torp. Manus er skrevet av regissør Sjursen i samarbeid med Lars Saabye Christensen.

Spesifikasjoner
Varenr. 9884-31NO
Utgitt 2010
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 11 minutter
Undertekst Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
    Laster
    Laster