Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

The Longest Ride (Blu-ray)

The Longest Ride er en uforglemmelig fortelling om to sammenflettede kjærlighetshistorier som beviser hvor universelt kjærlighet kan være. I den ene møter vi den eldre mannen Ira (Alan Alda), som noen år tidligere mistet sitt livs store kjærlighet gjennom 55 år. I den andre, cowboyen Luke (Scott
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
The Longest Ride er en uforglemmelig fortelling om to sammenflettede kjærlighetshistorier som beviser hvor universelt kjærlighet kan være.


I den ene møter vi den eldre mannen Ira (Alan Alda), som noen år tidligere mistet sitt livs store kjærlighet gjennom 55 år. I den andre, cowboyen Luke (Scott Eastwood) som kjemper for å redde familiens ranch på samme tid som han forelsker seg i den unge og sofistikerte Sophia (Britt Robertson). Dette er to par som har lite til felles både når det gjelder alder og erfaringer. Likevel kommer deres veier til å krysses på et overraskende vis. The Longest Ride er basert på boken med samme navn, av den bestselgende forfatteren Nicholas Sparks (The Notebook, Dear John).
Spesifikasjoner
Varenr. FP49162210
Utgitt 24.08.2015
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer
Undertekst Norsk
    Laster
    Laster