Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Grinchen - 15th Anniversay Edition (Blu-ray)

Høyt oppe over byen Whoville bor den gjerrige og ensomme Mr. Grinch, hvis hjerte er to nummer for lite. Alle de glade innbyggerne i Whoville elsker julen og er godt i gang med å forberede hjertenes fest. Men er det noe Grinch hater, så er det jul. Han tåler den simpelthen ikke! Og plutselig får Mr.
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Høyt oppe over byen Whoville bor den gjerrige og ensomme Mr. Grinch, hvis hjerte er to nummer for lite.

Alle de glade innbyggerne i Whoville elsker julen og er godt i gang med å forberede hjertenes fest. Men er det noe Grinch hater, så er det jul. Han tåler den simpelthen ikke! Og plutselig får Mr. Grinch en vidunderlig avskyelig ide. Han bestemmer seg for a kle seg ut, dra ned til Whoville og en gang for alle få avskaffet den irriterende julen...

Simpelthen i storform spiller det komiske "grimase-geniet" Jim Carrey (Me, Myself, Irene, Man On The Moon, The Truman Show) hovedrollen i denne helt igjennom herlige komedien som den gjerrige, stygge og grusomme Mr. Grinch, hvis usle plan er å stjele julen fra innbyggerne i byen Whoville. Bak den vidunderlige filmopplevelsen, som er basert på Amerikas kanskje mest populære barnebok, står den suksessrike regissøren Ron Howard. Et sprudlende festfyrverkeri av en familiefilm!

Skuespillere
Christine Baranski, Jeffrey Tambor, Jim Carrey, Molly Shannon
Spesifikasjoner
Varenr. 52GSB8304998
Utgitt 26.10.2015
Format Blu-ray
Sjanger Familiefilm
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 45 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk, engelsk
    Laster
    Laster