Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

22 Jump Street (Blu-ray)

Channing Tatum og Jonah Hill er tilbake i rollene som radarparet Jenko og Schmidt i denne vellykkede oppfølgeren til suksesskomedien 21 Jump Street. Etter å ha overlevd videregående (to ganger!), er det duket for nye utfordringer for politibetjentene Schmidt og Jenko når de må gå undercover på et
Pris
kr 99,00 -kr 80,00 kr 19,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Channing Tatum og Jonah Hill er tilbake i rollene som radarparet Jenko og Schmidt i denne vellykkede oppfølgeren til suksesskomedien 21 Jump Street. Etter å ha overlevd videregående (to ganger!), er det duket for nye utfordringer for politibetjentene Schmidt og Jenko når de må gå undercover på et lokalt college.


Mens Jenko møter likesinnede på skolens fotballag, og Schmidt infiltrerer de bohemske kunstklassene, begynner de begge å stille spørsmålstegn ved partnerskapet. Nå må de ikke bare prøve å løse oppdraget sitt - de må også klare å omgås hverandre som siviliserte voksne. Men hvis de to barnslige kompisene skal ha noe håp om å modnes til ekte menn, er kanskje et år på college det beste som noensinne har hendt dem?

Spesifikasjoner
Varenr. 52GSB6233317
Utgitt 12.11.2014
Format Blu-ray
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 52 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Laster
    Laster