Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

The Vampire Diaries - Sesong 5 (Blu-ray)

På Whitmore College oppdager Elena nye eventyr og nye venner. Men det blir snart gjensyn med gamle kjente. Samtidig som Stefan, Katherine og dobbeltgjengerne utfordrer skjebnen, øker antallet døde studenter - beviset for at det er sterke krefter i sving på campus. Kampen fortsetter og
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse

På Whitmore College oppdager Elena nye eventyr og nye venner. Men det blir snart gjensyn med gamle kjente. Samtidig som Stefan, Katherine og dobbeltgjengerne utfordrer skjebnen, øker antallet døde studenter - beviset for at det er sterke krefter i sving på campus. Kampen fortsetter og favorittvampyrene våre slåss for sin egen overlevelse og, til slutt, for hele Mystic Falls fremtid.
The Vampire Diaries er en spennende TV-serie spekket med vampyrer, drama og romantikk, sendt på den amerikanske ungdomskanalen The CW (Gossip Girl, Supernatural, 90210). Serien er basert på L.J. Smiths bøker ved samme navn og skapt av manusforfatter Kevin Williamson, kjent fra filmene Scream, I Know What You Did Last Summer og The Faculty, samt TV-serien Dawson's Creek. I hovedrollene: Nina Dobrev som Elena, Paul Wesley (24) som Stefan og Ian Somerhalder (Lost) som Damon.

Spesifikasjoner
Varenr. 1000462029
Utgitt 2013
Format Blu-ray
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 15 timer 24 minutter
    Laster
    Laster