Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

24 Uker (DVD)

Standup-komikeren Astrid og hennes manager-kjæreste Markus venter barn. I sjette måned finner de ut at det er noe galt med fosteret. Barnet vil kanskje ikke få et fullverdig liv, men fortjener det ikke en sjanse? Astrid må ta sitt livs vanskeligste valg. Og som en person som bokstavelig talt
Pris
kr 79,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Standup-komikeren Astrid og hennes manager-kjæreste Markus venter barn.

I sjette måned finner de ut at det er noe galt med fosteret. Barnet vil kanskje ikke få et fullverdig liv, men fortjener det ikke en sjanse? Astrid må ta sitt livs vanskeligste valg. Og som en person som bokstavelig talt befinner seg i rampelyset vil ikke valget gå upåaktet hen.

24 UKER er et gripende drama om de store, skjebnesvangre dilemmaene man kan støte på i livet. På elegant vis flettes en dramatisk situasjon inn i en varm og engasjerende film som portretterer livets kontraster og uforutsigbarhet.

Filmen vant publikumsprosjektet Scope100 i Norge, der 100 filmentusiaster stemte den frem til kinodistribusjon i konkurranse med seks andre europeiske filmer. 24 UKER var med i hovedkonkurransen ved filmfestivalen i Berlin i 2016. Regissør Anne Zohra Berrached er et av Tysklands store nye filmhåp.

Skuespillere
Bjarne Mädel, Emilia Pieske, Johanna Gastdorf, Julia Jentsch, Maria-Victoria Dragus
Spesifikasjoner
Varenr. Q-4391
Utgitt 04.12.2017
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 12 år
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk
    Laster
    Laster