Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

The Last Station

Helen Mirren (The Queen, Prime Suspect og Christopher Plummer (The Sound Of Music, Et Vakkert Sinn) spiller hovedrollene i dette gripende dramaet som tar for seg de siste dagene til det litterære ikonet Leo Tolstoj. Etter å ha frasagt seg sin adelige tittel og sine eiendommer planlegger Tolstoj å
Pris
kr 99,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Helen Mirren (The Queen, Prime Suspect og Christopher Plummer (The Sound Of Music, Et Vakkert Sinn) spiller hovedrollene i dette gripende dramaet som tar for seg de siste dagene til det litterære ikonet Leo Tolstoj.


Etter å ha frasagt seg sin adelige tittel og sine eiendommer planlegger Tolstoj å donere sine honorarer til det russiske folket. Han får støtte av sin betrodde disippel Chertkov (Paul Giamatti, Sideways), menTolstojs dypt fornærmede kone starter kampen for å utfordre sin manns idealistiske og - i hvert fall i hennes øyne - overdrevne handling. Forfatterens tilbedende assistent spilles av James McAvoy (Om Forlatelse), og hans romantiske forhold til en frisinnet ung kvinne setter Tolstojs forestilling om den ideelle kjærligheten på en siste prøve.En fortelling om to romanser - en i startfasen, en nær slutten: The Last Station er en kompleks, morsom, rik og følelsesladet historie om vanskelighetene med å leve med kjærlighet og det umulige i å leve uten. Filmen er regissert av Michael Hoffmann (En Midtsommernatts Drøm, One Fine Day).

Spesifikasjoner
Varenr. SNSD70262
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 48 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Laster
    Laster