Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Blåfjell 2 - Jakten På Det Magiske Horn (DVD)

Blånissene har forsovet seg etter den lange høstsøvnen og våkner til den kaldeste vinteren de noensinne har opplevd. Nede i dalen hos rødnissene er det krise. En stor isbre truer med å knuse gården de bor på. Bonden har alt forlatt gården, og rødnissene blir snart tvunget til å gjøre det samme. Kan
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Blånissene har forsovet seg etter den lange høstsøvnen og våkner til den kaldeste vinteren de noensinne har opplevd.

Nede i dalen hos rødnissene er det krise. En stor isbre truer med å knuse gården de bor på. Bonden har alt forlatt gården, og rødnissene blir snart tvunget til å gjøre det samme. Kan Dronning Fjellrose hjelpe rødnissekongen Dreng?

Dronning Fjellrose har hørt en gammel fortelling om et magisk Blåhorn som kan forandre været. Hornet ble gjemt bort i Gråfjell for mange hundre år siden. Dersom hun klarer å finne hornet, kan hun blåse mildvær for å smelte isbreen. Men de andre blånissene advarer mot hornet. Det ble gjemt bort fordi det også kan blåse kaldt vær og påkalle den fryktelige blåstormen. Sist det ble brukt, var resultatet katastrofalt for blånissene. Fjellrose og Dreng trosser advarslene og legger ut på en eventyrlig jakt etter hornet. På ferden møter de både rare skapninger og komiske husfolk. Men burde de ha hørt på advarslene ...?

Skuespillere
Ane Viola Semb, Elsa Lystad, Johan Tinus Austad Lindgren, Per Christian Ellefsen, Toralv Maurstad
Spesifikasjoner
Varenr. 76NSD8800328NF
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Familiefilm
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 25 minutter
Undertekst Norsk, engelsk
    Laster
    Laster