Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Ghostbusters 1-2 (DVD)

Ghostbusters (1984) Parapsykologene Peter (Murray), Ray (Aykroyd) og Egon (Ramis) har problemer med sin akademisk karriere. Men et utgått forskningsstipend demper ikke nysgjerrigheten rundt det paranormale. Som de ildsjelene de er, bestemmer de seg for å dedikere sine liv til å renske New York for
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse

Ghostbusters (1984)
Parapsykologene Peter (Murray), Ray (Aykroyd) og Egon (Ramis) har problemer med sin akademisk karriere. Men et utgått forskningsstipend demper ikke nysgjerrigheten rundt det paranormale. Som de ildsjelene de er, bestemmer de seg for å dedikere sine liv til å renske New York for slimete spøkelser og onde ånder. Spøkelseutrenskningsbyrået "Ghostbuster" er dermed etablert, og utstyrt med sine nyutviklede protonpistoler skrider de til verket med stort pågangsmot. Men situasjonen har lett for å komme ut av kontroll, og når den forhistoriske krigsguden Gozer tar bolig i et leilighetskompleks, har ikke skeptiske EPA-agenter noe annet valg enn å la The Ghostbusters få slippe til med velskrevne one-liners og skyhøy gadget-faktor.Ghostbusters 2 (1989)
Spøkelsesligaen er tilbake for å redde verden. Fem år har gått siden Manhattan var truet av spøkelser. Venkman (Bill Murray), Stanz (Dan Aykroyd), Zeddemore (Ernie Hudson) og Spengler (Harold Ramis) har fortsatt sine karrierer på forskjellige måter, enten med videre forskning på parapsykologiske fenomener, eller med å underholde i barneselskaper. Dana Barret (Sigourney Weaver) er enslig mor bosatt i New York med sin åtte måneder gamle sønn Oscar. Alt virker normalt til Oscars barnevogn en dag på mystisk vis begynner å trille på egen hånd ut i trafikken. Dana klarer i siste liten å redde barnet, men skjønner at spøkelsene er på ferde igjen. Hun vet bare om en gjeng hun kan ringe - Ghostbusters!


 Skuespillere 
Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Harold Ramis, Rick Moranis, Sigourney Weaver 

Spesifikasjoner
Varenr. CDRP2064
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Undertekst Norsk
    Laster
    Laster