Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Gudene Må Være Gale 1 & 2 (DVD)

Gudene Må Være Gale (1980) I tusenvis av år har livet vært det samme for Xi og hans buskmenn. En dag faller plutselig en tom Coca Cola-flaske ned fra skyene, og denne "gudegaven" snur opp ned på deres liv. Den internasjonale suksessen Gudene Må Være Gale er en av de mest originale og tankevekkende
Pris
kr 99,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse

Gudene Må Være Gale (1980)
I tusenvis av år har livet vært det samme for Xi og hans buskmenn. En dag faller plutselig en tom Coca Cola-flaske ned fra skyene, og denne "gudegaven" snur opp ned på deres liv. Den internasjonale suksessen Gudene Må Være Gale er en av de mest originale og tankevekkende komedier noensinne. Vi ser bl. a. buskmannen N!xau i denne filmen som betrakter oss fra den andre siden – og viser akkurat hvor gale vi er.Gudene Må Være Gale 2 (1988)
Denne oppfølgeren til den fantastiske komedien er et stykke guddommelig galskap! Xi møter nok en gang den såkalte siviliserte verden når han drar avgårde for å lete etter sine barn, som på en uheldig måte har havnet i lastebilen til en krypskytter. Han støter på et uvanlig par som har gått seg vill i ørkenen. Forvirret av deres merkelige oppførsel, blir Xixo dratt inn i et hysterisk eventyr blant mennesker som bygger fanstastiske maskiner…men som hele tiden må reddes, både fra villmarken og fra hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 5050582202779
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 21 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Laster
    Laster