Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Hot Tub Time Machine (DVD)

De er fire kompiser, stappmette på voksenlivet som kom litt for tidlig: Adam er nylig dumpet av dama, Lou er festløven som ikke bes på fest, Nick blir detaljstyrt av sin kone og dataspillslaven Jacob nekter å ta steget ut av leiligheten. Men nå er det ting på gang, det er endelig tid for guttetur.
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
De er fire kompiser, stappmette på voksenlivet som kom litt for tidlig: Adam er nylig dumpet av dama, Lou er festløven som ikke bes på fest, Nick blir detaljstyrt av sin kone og dataspillslaven Jacob nekter å ta steget ut av leiligheten.


Men nå er det ting på gang, det er endelig tid for guttetur. Etter noen svinger i bakken på det lokale skisportstedet, med påfølgende drikking til den store gullmedaljen i boblebadet på terrassen, våkner de neste morgen. Skallebanken er uutholdelig, tørsten prekær - og året er visst 1986. Dette viser seg å være karenes siste mulighet til å gi fortiden et spark, og samtidig rette opp ting i framtiden. En av dem skal finne kjærligheten, en annen lære seg å si ifra til damene, den tredje skal finne sin indre mojo. Og sistemann, han bare må få sikret sin egen eksistens ...


Den frekke buddy-komedien Hot Tub Time Machine, regissert av Steve Pink, gjorde stor suksess på kino i USA. De fire hovedrollene spilles av John Cusack (High Fidelity, 2012), Clark Duke (Superbad, Kick-Ass), Rob Cordry (The Daily Show, W. og Craig Robinson (amerikanske The Office), mens vi i andre roller møter blant andre Chevy Chase, Lizzy Caplan og Crispin Glover. .

Spesifikasjoner
Varenr. 803211
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 35 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Laster
    Laster