Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

I Går, I Dag Og I Morgen

Da I går, I dag og I morgen hadde premiere var Sophia Loren og Marcello Mastrioanni allerede kjent som Europas hotteste skuespillerpar, men her slo det for alvor gnister! Filmens legendariske strippescene fikk publikum til å strømme til kinoene, og er til dags dato en av de mest berømte scenene i
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Da I går, I dag og I morgen hadde premiere var Sophia Loren og Marcello Mastrioanni allerede kjent som Europas hotteste skuespillerpar, men her slo det for alvor gnister!


Filmens legendariske strippescene fikk publikum til å strømme til kinoene, og er til dags dato en av de mest berømte scenene i italiensk filmhistorie. 31 år senere parodieres den sågar i Robert Altmans Prèt-à-Porter av Sophia og Marcello selv.Napoli er åstedet for den første av tre erotiske og komiske episoder. Her møter vi en fordervet sigarettsmugler som utnytter loven som sier at gravide kvinner ikke skal fengsles, men etter syv barn begynner potensen å svikte for hennes hardt prøvede mann. I Milano stifter vi bekjentskap med en kvinnelig millionær som er hodestups forelsket i sin fattige, men stilfulle elsker. Helt til han smadrer hennes splitter nye Rolls Royce… Og i Roma møter vi den godhjertede luksushoren som avgir kyskhetsløfte da en presteelev blir et hakk for nærgående, til stor frustrasjon for hennes stamkunder.

Spesifikasjoner
Varenr. AWE0078NDVD
Utgitt 1963
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 1 time 54 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Laster
    Laster