Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

The Wendell Baker Story (DVD)

Wendell Baker er en håpløs lykkejeger, og hans siste smarte påfunn har sendt ham rett i buret! Borte er kjæresten Doreen og hans beste venn Reyes, selv ikke hunden hans Junior, vil ha noe med ham å gjøre. Så bak lås og slå og under konstant overvåking bestemmer Wendell seg for å bli et bedre
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Wendell Baker er en håpløs lykkejeger, og hans siste smarte påfunn har sendt ham rett i buret! Borte er kjæresten Doreen og hans beste venn Reyes, selv ikke hunden hans Junior, vil ha noe med ham å gjøre. Så bak lås og slå og under konstant overvåking bestemmer Wendell seg for å bli et bedre menneske.


Når han slipper ut, tar han jobb på et lite aldershjem, og sammen med beboerne legger han en snedig slagplan som skal vinne Doreen tilbake og samtidig få fjernet pensjonatets onde oversykepleier, Neil King! Brødrene Owen (The Wedding Crashers) og Luke (Lovlig blond) Wilson har lenge vært store stjerner i Hollywood, men nå dukker de endelig opp i en vanvittig komedie sammen med en tredje bror, Andrew Wilson. Sammen med Luke har Andrew regissert The Wendell Baker Story, en fullstendig uforutsigbar komedie med Luke i tittelrollen, Owen som den korrupte sykepleieren, og med blant annet Eva Mendes (Hitch), Eddie Griffin (Scary Movie 3) og countrylegenden Kris Kristofferson som noen av filmens vanvittige bipersoner.
Spesifikasjoner
Varenr. 7041271400536
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 35 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Laster
    Laster