Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Dear Evan Hansen (Blu-ray)

En hjertevarm ungdomsfilm som tar opp alvorlige temaer med omhu, og bærer med seg et viktig budskap om det å bli sett og lagt merke til. High School-eleven Evan Hansen (Ben Platt) sliter med sosial angst, og har fått instrukser fra terapeuten sin om å skrive brev til seg selv. Når et av brevene blir
Pris
kr 179,00 -kr 30,00 kr 149,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
En hjertevarm ungdomsfilm som tar opp alvorlige temaer med omhu, og bærer med seg et viktig budskap om det å bli sett og lagt merke til.

High School-eleven Evan Hansen (Ben Platt) sliter med sosial angst, og har fått instrukser fra terapeuten sin om å skrive brev til seg selv. Når et av brevene blir funnet i lomma på den avdøde medstudenten Connor Murphy, blir det tolket som et selvmordsbrev adressert til Evan. For å unngå å såre Connors foreldre, spiller Evan med på historien om at han og Connor var gode venner - til tross for at de ikke kjente hverandre i det hele tatt. Hendelsen gir også Evan en etterlengtet mulighet til å passe inn på skolen. Han må bare late som om han var den hemmelige bestevennen til Connor. En hvit løgn blir til kompliserte sannheter i denne rørende historien om sorg, anger og kampen for å passe inn i en tid der livet kan være veldig ensomt.

Ben Platt beveger seg fra scenen på Broadway til kinolerretet i Dear Evan Hansen, filmatiseringen av den Tony- og Grammy-vinnende musikalen, regissert av Stephen Chbosky (The Perks of Being A Wallflower).

Skuespillere
Ben Platt, Kaitlyn Dever, Amy Adams, Danny Pino, Julianne Moore, Amandla Stenberg, Nik Dodani, Colton Ryan, DeMarius R. Copes, Liz Kate
Spesifikasjoner
Varenr. 1302827
Utgitt 2022
Produksjonsår 2020
Format DVD
Sjanger Musical
Spilletid 2 t 17 min
Undertekst Norsk
    Laster
    Laster