Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Ninjababy (DVD)

Ninjababy er en komedie om 23 år gamle Rakel, som først når hun er seks måneder på vei oppdager at hun ble gravid etter en lite romantisk one-night-stand. Rakel har aldri ønsket å bli mor, og reagerer med fornektelse, sinne og frustrasjon. Hun føler barnet i magen har lurt henne: «Den er en fucking
Pris
kr 159,00 -kr 30,00 kr 129,00
inkl. mva

Kommer 27.09.2021

Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Ninjababy er en komedie om 23 år gamle Rakel, som først når hun er seks måneder på vei oppdager at hun ble gravid etter en lite romantisk one-night-stand. Rakel har aldri ønsket å bli mor, og reagerer med fornektelse, sinne og frustrasjon. Hun føler barnet i magen har lurt henne: «Den er en fucking jævla sneaky ninjababy, som bare tror den kan gjemme seg der inne og kose seg, og så snike seg ut ni måneder senere.»

Når Ninjababy snart kryper ut fra Rakels tegnebøker og frem fra tankene hennes, tar det ikke lang tid før han forstår at han må kjempe for sin egen framtid. Rakel på sin side må navigere mellom det hun mener er det beste for seg selv og det beste for barnet sitt – eller er det kanskje det samme?

Ninjababy er en rørende og morsom film om det å bli voksen, og det paradoksale i hvor uforberedt man kan være på å oppleve noe så naturlig som å bli gravid i sin mest fertile alder. Filmen er regissert av Yngvild Sve Flikke, og er basert på tegneserieromanen Fallteknikk av Inga H. Sætre. Sætre har også gjort animasjonene i Ninjababy.

Skuespillere
Kristine Kujath Thorp, Arthur Berning, Nader Khademi, Tora Dietrichson, Silya Nymoen, Herman Tømmeraas
Spesifikasjoner
Varenr. DVDN0730
Utgitt 2021
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 12
Spilletid 1 t 43 min
Undertekst Norsk
Språk Norsk
    Laster
    Laster