Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Lange Flate Ballær 3 (DVD)

Det er gått 14 år og Petter har ikke holdt sitt løfte om å gifte seg med Laila Nå blir han kastet ut. Petter vil gjerne gifte seg. Problemet er at han ikke kan. Løsningen befinner seg i Litauen. Gammelt vennskap, forholdet til Laila og Edgarasjens eksistens blir satt på prøve når Petter drar med seg
Pris
kr 159,00 -kr 30,00 kr 129,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Det er gått 14 år og Petter har ikke holdt sitt løfte om å gifte seg med Laila

Nå blir han kastet ut. Petter vil gjerne gifte seg. Problemet er at han ikke kan. Løsningen befinner seg i Litauen. Gammelt vennskap, forholdet til Laila og Edgarasjens eksistens blir satt på prøve når Petter drar med seg resten av kællane på Edgarasjen til Litauen for å løse sitt eget problem. Der skaper Petters egoisme mye større og farligere problemer for dem alle.

Lange Flate Ballær 3 er den etterlengtede og lenge etterspurte oppfølgeren til de folkekjære komediene Lange Flate Ballær 1 og 2. Begge disse satte publikumsrekorder og har fortsatt høye seertall på TV og streamingtjenester, så fanbasen til Lange Flate Ballær-universet er stor. 3'ern er spekket med alt det publikum elsket i forløperne, og mer til. Så etter alle solemerker blir dette en minst like stor suksess.
Spesifikasjoner
Varenr. LFB3DVD
Utgitt 2022
Produksjonsår 2022
Format DVD
Sjanger Komedie
Undertekst Norsk
    Laster
    Laster