Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

1994 / Asylum (DVD)

1994 Vi møter Dariush som prøver å finne en ny tilværelse på Lillehammer etter å flyktet fra Iran. Han drømmer seg vekk til det fordums Persepolis og lager et minnesmerke over dette i kjellerstuen hjemme. Kona lever mer i pakt med den norske virkeligheten, og forstår ikke hva mannen vil oppnå.
Pris
kr 129,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
1994
Vi møter Dariush som prøver å finne en ny tilværelse på Lillehammer etter å flyktet fra Iran. Han drømmer seg vekk til det fordums Persepolis og lager et minnesmerke over dette i kjellerstuen hjemme. Kona lever mer i pakt med den norske virkeligheten, og forstår ikke hva mannen vil oppnå.
Filmen gir et interessant skråblikk på integrering og dette å leve "borte". En kort scene fra et NAV-kontor gir innblikk i hvor kjip en slik kontakt kan være for begge parter.

Asylum
To illegale innvandrere til Skottland er hovedpersonene i "Asylum". De er satt i et lukket mottak og vi ser hvordan de lever i dette "shit hole". Den ene drømmer om en skotsk dame uten hell, og han andre ønsker å drive økologisk landbruk. Inne på rommet dyrker han litt planter, vil dyrke poteter og skaffe en ku.
Spesifikasjoner
Varenr. 4012341134630
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 12 år
Spilletid 46 minutter
Undertekst Norsk, engelsk, persisk
    Laster
    Laster