Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Justified - Den Komplette Serien (DVD)

Krim, noir, drama og moderne western: Den gnistrende gode serien Justified er basert på bøker av den amerikanske forfatteren Elmore Leonard, med Timothy Olyphant (Deadwood) og Walton Goggins (The Shield) i hovedrollene. I seks elektriske sesonger har ingen krim-serie vist seg mer brennbar enn
Pris
kr 599,00 -kr 150,00 kr 449,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Krim, noir, drama og moderne western: Den gnistrende gode serien Justified er basert på bøker av den amerikanske forfatteren Elmore Leonard, med Timothy Olyphant (Deadwood) og Walton Goggins (The Shield) i hovedrollene.

I seks elektriske sesonger har ingen krim-serie vist seg mer brennbar enn Justified. I den eksplosive sentrum av handlingen finner vi US Marshal Raylan Givens (Timothy Olyphant) som konfronterer drap, narkotika, bankran, gangstere, kriminelle familier, korrupte politikere og til og med sin egen stormende fortid – men tar alt stående oppreist med rak rygg. Hans ultimate motstander er utspekulerte og komplekse Boyd Crowder (Walton Goggins), men i virkeligheten er det Ava Crowder (Joelle Carter), den mystiske kvinnen revet mellom de to mennene på hver sin side av loven.

Skuespillere
Erica Tazel, Jacob Pitts, Jere Burns, Joelle Carter, Natalie Zea, Nick Searcy, Timothy Olyphant, Walton Goggins
Spesifikasjoner
Varenr. 52GSD6236201
Utgitt 2016
Format DVD
Sjanger Action, Krim
Aldersgrense 15 år
Antall disker 18
Spilletid 54 timer 17 minutter
Undertekst Norsk
    Laster
    Laster