Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Uncharted (DVD)

UNCHARTED introduserer publikum for Nathan Drake og forteller om hans første eventyr med den rappkjefta skattejegeren Victor "Sully" Sullivan. Dette episke actioneventyret er inspirert av den anerkjente spillserien, og følger Nate og Sully når de legger ut på en farlig jakt etter "den største
Pris
kr 159,00 -kr 30,00 kr 129,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
UNCHARTED introduserer publikum for Nathan Drake og forteller om hans første eventyr med den rappkjefta skattejegeren Victor "Sully" Sullivan. Dette episke actioneventyret er inspirert av den anerkjente spillserien, og følger Nate og Sully når de legger ut på en farlig jakt etter "den største skatten som aldri er funnet".

Den gatesmarte tyven Nathan Drake (Tom Holland) rekrutteres av den erfarne skattejegeren Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg) for å gjenfinne en skatt Ferdinand Magellan mistet for 500 år siden. Det som begynner som et røveri blir snart et verdensomspennende og intenst race for å finne skatten før den nådeløse Santiago Moncada (Antonio Banderas), som mener hans familie er de rettmessige arvingene av formuen. Hvis Nate og Sully kan tyde ledetrådene og løse et av verdens eldste mysterier kan de finne en skatt på 5 milliarder og kanskje til og med Nates savnede bror... Men bare hvis de kan lære seg å samarbeide.

Skuespillere
Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Antonio Banderas
Spesifikasjoner
Varenr. 1202908
Utgitt 2022
Produksjonsår 2022
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 12
Spilletid 1 t 56 min
Undertekst Norsk
Se alt av Uncharted
    Laster
    Laster