Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Gamingheadsett - L33T-Gaming Gjallarhorn med RGB Led-Lys

Følgende modeller er kompatibel med produktet: Xbox One Nintendo Switch PC PC PS 4 50 mm neodym-høyttalere Innebygd fleksibel mikrofon Enkel tilgang til stille/volumjustering på-øret Tykk og robust flettet kabel som er flokefri Behagelig over-øret-kopp Full RGB-belysning i ørekoppene På/av-lys i
Pris
kr 499,00 -kr 50,00 kr 449,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Følgende modeller er kompatibel med produktet:
Xbox One
Nintendo Switch
PC PC
PS 4

50 mm neodym-høyttalere
Innebygd fleksibel mikrofon
Enkel tilgang til stille/volumjustering på-øret
Tykk og robust flettet kabel som er flokefri
Behagelig over-øret-kopp
Full RGB-belysning i ørekoppene
På/av-lys i mikrofonen for stille-funksjon

Heimdal bruker Gjallarhorn når han skal samle gudene for det endelige slaget Ragnarok. Hornet kan høres i alle de 9 verdenene til Yggdrasil. Spillhodesettet er designet for komfortabel spilling. Over-øret-koppene gir en myk følelse og den selvjusterende hodebøylen gjør at hodetelefonene passer perfekt til hodet.

Gjallarhorns opprinnelse har gått tapt i skapelsens tåke. Det er imidlertid ingen tvil om at Gjallarhorn var en av de mest dyrebare eiendelene til gudene.

Når gudenes fiender samles i Jotunheimen for å forberede seg på det siste slaget Ragnarok, er det Heimdal, vokteren av Åsgård, som har ansvaret for å vekke og samle gudene og alle levende skapninger for å forsvare universet. Heimdal bruker Gjallarhorn ettersom det høres i alle de ni verdenene til Yggdrasil. Alle kan høre lyden fra hornet, og når det gjaller, begynner det siste slaget.

Gjallarhorn spillhodesett er designet for komfortabel spilling. Over-øret-koppene gir en myk følelse og den selvjusterende hodebøylen gjør at hodetelefonene passer perfekt til hodet. Gi kommandoene dine gjennom den fleksible innebygde mikrofonen med av/på-lys, og du har enkel på-øret-tilgang til stille-/volumfunksjoner.
Spesifikasjoner
Varenr. 5706470117044
Format Ps4 - Pc - Switch - Xboxone
Standard LED
    Laster
    Laster