Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

L33T- Raupnir, Trådløs Gamingmus, 16.000 DPI, Qi-lading, Sort

L33T-Gaming er stolt over å presentere Draupnir fra toppserien Odin, en profesjonell gamingmus med 2,4 GHz trådløs teknologi og trådløs Qi-ladefunksjonalitet. Draupnir er fullspekket med en mengde funksjoner for å oppfylle kravene til profesjonelle spillere. Den ultrafølsomme Pixart™ 3389-sensoren
Pris
kr 699,00 -kr 120,00 kr 579,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
L33T-Gaming er stolt over å presentere Draupnir fra toppserien Odin, en profesjonell gamingmus med 2,4 GHz trådløs teknologi og trådløs Qi-ladefunksjonalitet.

Draupnir er fullspekket med en mengde funksjoner for å oppfylle kravene til profesjonelle spillere. Den ultrafølsomme Pixart™ 3389-sensoren leverer utrolige 16 000 DPI og vanvittig 50 G akselerasjon som sikrer både hastighet og presisjon – mens de kritikerroste Omron™-bryterne sikrer stabilitet under spilling og lang produktlevetid.

Draupnir er en førstepersons skytemus, laget i de beste materialene som er tilgjengelige, for å motstå røff bruk fra erfarne spillere. De 8 fullt programmerbare knappene og den utskiftbare tommelbrytere (tre inkludert) gir brukeren de beste mulighetene til å bli komfortabel og effektiv mens hun/han spiller.

Føl friheten og fordelene med 2,4 Ghz trådløs teknologi uten å gå på kompromiss med kvaliteten og spillopplevelsen. Når det innebygde batteriet er utladet, lader du det enkelt opp med den trådløse Qi-teknologien – eller fortsett å spille uavbrutt samtidig som du lader musen ved å feste den medfølgende supermyke, flettede USB-C til USB-A-kabelen til datamaskinen.

Tilpass og personliggjør alle innstillinger fra programvaren, enten det er innebygd RGB-lys eller spesielle makroer – Draupnir vil gjøre jobben og lagre opptil 5 direktevalgprofiler med full persontilpasning.

Draupnir kommer i en luksuriøs hard oppbevaringboks.

2,4 GHz trådløs pro gaming-mus
8 knapper (fullt programmerbar)
Trådløs Qi-lading eller lading med kabel
16 000 DPI (Pixart™ 3389-sensor)
Akselreaksjon: 50G
Omron™-knapper (50 millioner klikk)
Makro-funksjoner
UV-belagt dobbeltstøpt sprøytemateriale for optimal levetid
Trådløs eller kablet aktivitet
Innebygd profillagring (5) – direkte valg på musen
L33T-Gaming er stolt over å presentere Draupnir fra toppserien Odin, en profesjonell gamingmus med 2,4 GHz trådløs teknologi og trådløs Qi-ladefunksjonalitet.
Spesifikasjoner
Varenr. 160377 - 5706470113336
Tema Mus
    Laster
    Laster