Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Playstation 4 - 500GB Slim

PlayStation 4 Slim konsoll er en ny og mindre utgave av PlayStation 4. Du kan nå oppleve den beste spillgrafikken noen sinne i en enda mindre innpakning. I tillegg til den mindre størrelsen på PS4 Maskinen er det nå lettere å bytte harddisk, den er mer stillegående og det følger med en oppdatert
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
PlayStation 4 Slim konsoll er en ny og mindre utgave av PlayStation 4. Du kan nå oppleve den beste spillgrafikken noen sinne i en enda mindre innpakning.

I tillegg til den mindre størrelsen på PS4 Maskinen er det nå lettere å bytte harddisk, den er mer stillegående og det følger med en oppdatert kontroller. I tillegg følger det med et chat-headset, HDMI-kabel, Mikro USB-kabel og strømledning.

Fantastisk kontroll
DualShock 4-kontrollen har blitt oppdatert med et nytt utseende og nye funksjoner. Kontrollen har et mer synlig og mer fargesterkt lys. Kontrollen er også den mest ergonomiske PlayStation-kontrollen som noen sinne er laget.

Share Play
Inviter venner og kjente til å spille sammen med deg - selv om de ikke eier spillet selv. Med Share Play kan du la en venn overta spillingen om du møter på et vanskelig punkt i spillet. Dere kan også bytte på å spille gjennom spillet, som om dere spiller sammen i samme rom.

Fjernspilling
Du kan streame spill til datamaskinen din, PlayStation Vita eller Sony Xperia-enheter over det trådløse nettverket hjemme. Dermed kan du spille i sengen, i badekaret med en vanntett Xperia-telefon eller på kjøkkenet.
Spesifikasjoner
Varenr. 0711719407478
Utgitt 15.09.2016
Format Playstation 4
    Laster
    Laster