Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Dragon Age Inquisition (PS4)

Den storslåtte rollespillserien fra BioWare tar et spennende sprang fremover med kraften i spillmotoren Frostbite 3. Vakre omgivelser og fantastiske, nye muligheter venter. Gjør deg klar for Dragon Age: Inquisition. En katastrofal hendelse kaster landet Thedas ut i kaos og mørke. Drager flyr på
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Den storslåtte rollespillserien fra BioWare tar et spennende sprang fremover med kraften i spillmotoren Frostbite 3. Vakre omgivelser og fantastiske, nye muligheter venter. Gjør deg klar for Dragon Age: Inquisition.


En katastrofal hendelse kaster landet Thedas ut i kaos og mørke. Drager flyr på himmelen og kaster skrekkelige skygger over et en gang fredelig kongerike. Trollmenn fører krig mot de undertrykkende tempelridderne. Nasjoner kjemper mot hverandre. Det blir opp til deg og en gruppe legendariske helter å gjenopprette ro og orden i ledelsen for inkvisisjonen som jakter på dem som står bak kaoset. Bånd dannes og brytes når sannhetens felttog krever sine ofre.


BioWares nyeste actioneventyr leverer en banebrytende historie som foregår i et enormt landskap i stadig forandring. Utforsk skjulte huler, bekjemp digre skapninger og form verden rundt deg basert på din egen unike spillestil.


 


Utforsk, led og kjemp: Vanskelige valg former opplevelsen, og hver eneste avgjørelse kan endre kursen for det som skjer videre. - Bli inkvisitorenBruk inkvisisjonens makt gjennom en storslagen figurdrevet historie, og led en farlig oppdagelsesferd gjennom Dragon Age.- Samarbeid med legenderEn rekke unike, minneverdige figurer utvikler dynamiske forhold til både deg og hverandre.- Utforsk Dragon AgeUtforsk en allsidig, visuelt imponerende og oppslukende, levende verden.- Endre verdenHandlingene og valgene dine former det som skjer, og kan til og med endre de fysiske aspektene ved verden rundt deg.


 


- Spill på din egen måte


 


Kontroller utseendet og egenskapene til inkvisitoren din, gruppen som følger deg, utposter og festninger. Bestem utformingen av inkvisisjonsstyrkene dine og din egen kampstil.

Spesifikasjoner
Varenr. 1004066
Utgitt 2014
Format Playstation 4
Sjanger Action
Aldersgrense 18 år
    Laster
    Laster