Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Frantics (PS4)

Frantics til PS4 er et spill i Sonys Playlink-serie. Disse spillene kombinerer smarttelefonen eller nettbrettet ditt, TV'en og PS4 konsollen, og er designet for å spilles i grupper for en skikkelig morsom og dynamisk opplevelse. Hopp inn i en sprø verden der alt kan skje. Frantics består av 15
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Frantics til PS4 er et spill i Sonys Playlink-serie. Disse spillene kombinerer smarttelefonen eller nettbrettet ditt, TV'en og PS4 konsollen, og er designet for å spilles i grupper for en skikkelig morsom og dynamisk opplevelse.


Hopp inn i en sprø verden der alt kan skje. Frantics består av 15 helsprø minispill for opptil fire spillere, der man konkurrerer i alt fra frenetiske actionarenakamper til strategiske turbaserte konkurranser.Dette PlayLink-spillet finnes kun til PS4 og utfordrer deg ti å vinne flere "kroner" enn vennene dine. Legg vekk de trådløse DUALSHOCK 4-kontrollerne – her bruker du telefonen til å riste, vippe og sveipe deg til seier.Men vær forsiktig ... den utspekulerte reven kommer stadig for å lage tullball. Ved hjelp av bestikkelser og hemmelige meldinger og oppdrag til spillerne via mobilen, blir man oppfordret til å sabotere og dolke motstanderne i ryggen hver eneste tur. Når den sleipe luringen stikker snyteskaftet sitt i alt som skjer, må man være forberedt på hva som helst, og det gjelder å være smart for å sikre seg seieren.

Spesifikasjoner
Varenr. 1051655
Utgitt 07.03.2018
Format Playstation 4
Aldersgrense 3 år
    Laster
    Laster