Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Killing Floor 2 (PS4)

Begi deg ut i det forfalne hjertet av Europa og jag ut de råtnende hordene av grusomme monstre som har slukt sivilisasjonen. Bruk en kombinasjon av klassiske skytevåpen, improviserte eksplosiver og hjemmesnekrede nærkampvåpen for å rydde opp i kaoset som ble sluppet løs av de mislykkede
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Begi deg ut i det forfalne hjertet av Europa og jag ut de råtnende hordene av grusomme monstre som har slukt sivilisasjonen.


Bruk en kombinasjon av klassiske skytevåpen, improviserte eksplosiver og hjemmesnekrede nærkampvåpen for å rydde opp i kaoset som ble sluppet løs av de mislykkede eksperimentene til Horzine Biotech. Den eneste gode zeden er en død zed. Hogg ned de zombielignende hordene lem for lem, og send innvoller flygende med grusomme spilleffekter som skrur gørrnivået opp til elleve.Men vær forsiktig, for zedene er smartere enn de ser ut. De jobber i flokk og sliter deg ut før de angriper med dødelig kraft. Jobb tett sammen med lagkameratene dine for å holde zedene på trygg avstand, og lås opp oppgraderinger før du prøver deg på de hardere kampene.Med de rette våpnene, den rette strategien og de rette folkene ved din side kan du lage kjøttdeig av den bioteknologiske trusselen.

Spesifikasjoner
Varenr. 4020628823627
Utgitt 18.11.2016
Format Playstation 4
Sjanger Action
Aldersgrense 18 år
    Laster
    Laster