Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Playstation 5 - Ny konsoll - VINN en Ps5 Maskin - les nede

Ny konkurranse er i gang. Meld deg på "overvåk produktet" hos oss og vi trekker enda en heldig vinner når vi har maskiner tilgjengelig. Vinneren av den første Playstation 5 konsollen er kåret! Gratulerer til Henriette ES. Vinneren vil bli kontaktet og motta sin maskin når det igjen er tilgang.
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Ny konkurranse er i gang. Meld deg på "overvåk produktet" hos oss og vi trekker enda en heldig vinner når vi har maskiner tilgjengelig.

Vinneren av den første Playstation 5 konsollen er kåret! Gratulerer til Henriette ES. Vinneren vil bli kontaktet og motta sin maskin når det igjen er tilgang.

Registerer deg i overvåk funksjonen og følg med på denne hos oss.

NB vi har fått beskjed om at vi tidligst får maskiner i februar, men dette er ikke endelig og ingen er sikker på når det er klart med flere maskiner på markedet.

PS5 ™-konsollen frigjør nye spillmuligheter du aldri før har sett.

Maskinen kommer i to utgaver, en ren digital maskin for kun online gaming en maskin med avspiller for discer som også da tar fysiske spill men da også kan brukes digitalt.

OBS!
Prisinformasjon er ikke tilgjengelig så overvåk produktet og få prisen på mail når den er klar! Produktinformasjon er foreløpig og kan bli forandre før lansering. Vi vet ikke hvor mange maskiner vi får på lanseringstidspunktet og er heller ikke 100% sikker på pris, derfor velger vi å ikke legge ut mer informasjon enn vi greier å holde.

Playstation 5 er den nye generasjons spillkonsoll fra Sony og planlagt lansering er mot slutten av 2020. Med kraftige, nye komponenter fra AMD vil denne konsollen overgå alle tidligere generasjoner og tilby spillerne en mer levende opplevelse.

Opplev lynrask lading med en ultrahøyhastighets SSD, dypere immersion med støtte for haptisk feedback, adaptive avtrykkere, 3D-lyd og en helt ny generasjon av utrolige PlayStation®-spill.

Lynraskt
Utnytt kraften hos en tilpasset CPU, GPU og SSD med integrert I/O som forandrer reglene for hva en PlayStation®-konsoll kan gjøre.

Fantastiske spill
Opplev utrolig grafikk og nye PS5™-funksjoner

Fantastiske dypdykk
Oppdag en dypere spillopplevelse med støtte for haptisk respons, adaptie avtrykkere og 3D Audio-teknologi.

Med Playstation 5 lanseres også en rekke ulike tilbehør for å opphøye spillopplevelsen din enda mer. Akkurat nå er informasjonen om disse tilbehørene ganske begrenset, men kommer til å bestå av et nytt Playstation 5 HD-kamera, Playstation 5 Pulse 3D Trådløst Headset, Playstation 5 Charging dokk, Playstation 5 Media Remote.
Spesifikasjoner
Varenr. Ps5 Maskin
    Laster
    Laster