Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Ghost - Impera - Transparent Red (Vinyl)

Grammyvinnende Ghost annonserer sitt femte studioalbum «Impera» som slippes 11. mars. I forbindelse med dette har de i dag også sluppet singelen «Call Me Little Sunshine» med en musikkvideo regissert av Matt Mahurin (Metallica, U2, Tracey Chapman). Bandet gjør i tillegg en opptreden på det
Pris
kr 349,00 -kr 30,00 kr 319,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Grammyvinnende Ghost annonserer sitt femte studioalbum «Impera» som slippes 11. mars. I forbindelse med dette har de i dag også sluppet singelen «Call Me Little Sunshine» med en musikkvideo regissert av Matt Mahurin (Metallica, U2, Tracey Chapman). Bandet gjør i tillegg en opptreden på det amerikanske talkshowet Jimmy Kimmel Live!

I høst fikk vi første smakebit på «Impera» med singelen «Hunter’s Moon». Låten ble sluppet 30. september og gikk rett inn på førsteplass på amerikansk rockeradio. «Hunter’s Moon» ble dermed bandets fjerde førsteplass på rockradio i USA. Singelen var også temalåt til filmen «Halloween Kills», den siste filmen i den berømte Halloween-serien.

25. januar starter Ghosts verdensturné hvor de gjester hele 49 arenaer. 30. april står Papa Emeritus IV og hans gjester på scenen i Oslo Spektrum.

Ghost har tidligere gitt ut fire studioalbum og er et av verdens største rockeband. Det forrige albumet «Prequelle» (2018) gikk til førsteplass på albumlistene i Norge, Sverige og Finland, og til tredjeplass på den amerikanske Billboard 200-albumlisten. En topp 10 plassering på Billboard 200 er en plassering kun fire svenske artister har oppnådd tidligere; Abba, Ace of Base, Europe og Avicii.

Tracklist
01. Imperium
02. Kaisarion
03. Spillways
04. Call Me Little Sunshine
05. Hunter’s Moon
06. Watcher In The Sky
07. Dominion
08. Twenties
09. Darkness At The Heart Of My Love
10. Griftwood
11. Bite Of Passage
12. Respite On The Spitalfields
Spesifikasjoner
Varenr. 0602438813254
Utgitt 2022
Format LP
Sjanger Hardrock
Se alt av Ghost
    Laster
    Laster