Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Gunpowder Milkshake (Blu-ray)

Sam (Karen Gillan) var bare 12 år gammel da moren Scarlet (Lena Headey), en profesjonell snikmorder, ble tvunget til å forlate henne. Sam ble oppdratt av The Firm, det nådeløse forbrytelsessyndikatet som moren hennes jobbet for. Nå, 15 år senere, har Sam fulgt i morens fotspor og utviklet seg til å
Pris
kr 179,00 -kr 30,00 kr 149,00
inkl. mva

Kommer 18.10.2021

Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Sam (Karen Gillan) var bare 12 år gammel da moren Scarlet (Lena Headey), en profesjonell snikmorder, ble tvunget til å forlate henne. Sam ble oppdratt av The Firm, det nådeløse forbrytelsessyndikatet som moren hennes jobbet for. Nå, 15 år senere, har Sam fulgt i morens fotspor og utviklet seg til å bli en farlig leiemorder. Hun bruker “talentene” sine til å rydde opp i The Firm sine mest farlige saker. Hun er like effektiv som hun er lojal.

Men når et oppdrag går galt, må Sam velge mellom å tjene The Firm eller beskytte livet til en uskyldig 8 år gammel jente - Emily (Chloe Colemaan). Sam blir selv et mål for syndikatet, og har bare én sjanse for å overleve: Gjenforenes med moren og hennes dødelige partnere: The Librarians (Angela Bassett, Michelle Yeoh og Carla Gugino).

Disse tre generasjonene av kvinner må nå lære å stole på hverandre, stå opp mot The Firm og deres håndlangere og gjøre helvete hett for de som truer med å ta fra dem alt.

Skuespillere
Carla Gugino, Karen Gillan, Lena Headey
Spesifikasjoner
Varenr. 1302692
Utgitt 2021
Format Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 15
Undertekst Norsk
    Laster
    Laster