Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Gassgrill - "Vår" Fra Sunwind - 4 Brennere og Sidebrenner

Gassgrill Vår er Urnorsk på grillen sin mest hardføre og solide grill. Hun er produsert i høyeste stålkvalitet og har 4 kraftige støpejernsbrennere, sidebrenner og et ekstra stort grillareal. Svært høy effekt, holder ekstra godt på varmen Leveres med et unikt ristsystem for avrenning av fett og olje
Pris
kr 12 995,00 -kr 2 000,00 kr 10 995,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Gassgrill Vår er Urnorsk på grillen sin mest hardføre og solide grill. Hun er produsert i høyeste stålkvalitet og har 4 kraftige støpejernsbrennere, sidebrenner og et ekstra stort grillareal.

Svært høy effekt, holder ekstra godt på varmen
Leveres med et unikt ristsystem for avrenning av fett og olje
Sidebrenner
Stort praktisk glassvindu i grillens lokk
Egen integrert røykeboks
Produsert for norske forhold
10 års garantiprogram
Vår er en svært solid og robust gassgrill for deg som ønsker en stor grill av aller høyeste kvalitet. Med 4 brennere i støpejern blir Vår raskt varm, og holder ekstra godt på varmen slik at du får et perfekt resultat hver gang.

Grillen er utstyrt med et unikt ristsystem som gjør at fett og olje følger ristenes V-formede spor ned i en egen fettoppsamlingsboks. Man unngår da oppflamming under grilling, noe som gir mye sunnere mat som ikke blir brent.

Sidebrenneren er perfekt for å holde sauser og lignende varmt.

Vår leveres også med en røykeboks integrert i grillen slik at du kan få den gode røyksmaken på kjøttet. Tilsett røykeflis med ønsket smak for kjøttet eller fisken du griller.

Vår er laget for å brukes året rundt i all slags vær. Lokket er utstyrt med et stort glassvindu i lokket som gjør at du enkelt kan følge med på grillmaten. Grillen har også to praktiske skap for oppbevaring av grillutstyr.

Gassregulator kommer i tillegg.

Effekt: 17,2 kW
Garanti: 10 års garantiprogram
Grillareal: 80 x 48,5 cm
Mål (B x D x H): 161 x 62,5 x 119 cm
Materiale: Støpejernsrist med fettavrenningssystem
Vekt (kg): 80 kg
Spesifikasjoner
Varenr. 440534
Tema Gassgriller
    Laster
    Laster