Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Julenissen 3 (Blu-ray)

Tim Allen er tilbake i sin store røde nissedrakt, klar for nye eventyr i denne festlige familiekomedien fra Disney. Bli med på en spennende sledetur når den motvillige julenissen står ovenfor sin mest hysteriske utfordring til nå. Julen nærmer seg og Scott Calvin inviterer sine svigerforeldre
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Tim Allen er tilbake i sin store røde nissedrakt, klar for nye eventyr i denne festlige familiekomedien fra Disney. Bli med på en spennende sledetur når den motvillige julenissen står ovenfor sin mest hysteriske utfordring til nå.

Julen nærmer seg og Scott Calvin inviterer sine svigerforeldre (Ann-Margret og Alan Arkin) til julefeiring. Men alt tar en kaotisk vending når Scott ser sitt snitt til å lure seg unna nissejobben, samtidig som den onde Jack Frost (Martin Short) forsøker å erobre julen. Dersom ikke Scott klarer å ordne opp i kaoset ser det ut til å bli en iskald Frost-jul på Nordpolen og verden over. Får Scott tilbake jobben før det er for sent?

Feir jul med Julenissen 3 og opplev eksklusivt bonusmateriale, som bl.a. karaoke med ekte bjelleklang. Dette er uten tvil årets julegave til hele familien.
Spesifikasjoner
Varenr. 8717418135973
Utgitt 2007
Format Blu-ray
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 31 min
Undertekst Norsk
Språk Norsk
    Laster
    Laster