Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Ingenting Å Le Av (DVD)

Kasper Berntsen (40) er en vellykket stand-up komiker, som har alt han kan ønske seg. Han kjører faste show på Oslos beste klubber, har en perfekt kjæreste og trives svært godt i rampelyset. Men så mister han grepet og en dag endrer alt seg. Kaspers årlige sommershow blir avlyst og kjæresten gjør
Pris
kr 159,00 -kr 30,00 kr 129,00
inkl. mva

Kommer 13.12.2021

Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Kasper Berntsen (40) er en vellykket stand-up komiker, som har alt han kan ønske seg. Han kjører faste show på Oslos beste klubber, har en perfekt kjæreste og trives svært godt i rampelyset. Men så mister han grepet og en dag endrer alt seg.

Kaspers årlige sommershow blir avlyst og kjæresten gjør det slutt med ham. Når man tror det ikke kan bli verre, så blir det nettopp det – han får vite at han har en alvorlig sykdom.

Det er da humoren kommer til sin rett. Kasper oppdager nye sider av seg selv og ikke minst - hva som er det viktigste her i livet. Ingenting å le av er en morsom historie om verdien av å ta livet på alvor.

Skuespillere
Odd-Magnus Williamson Sara Khorami Øystein Martinsen Anne Marie Ottesen Karoline Krüger Jan Gunnar Røyse Penda Faal Andrine Sæther Ravdeep Singh Ylva Bjærkaas Thedin Jonis Jose
Spesifikasjoner
Varenr. 1202813
Utgitt 2022
Produksjonsår 2020
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 9
Spilletid 1 t 47 min
Undertekst Norsk
    Laster
    Laster