Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Senjahopen - Tåra, Pess Og Blod (CD)

Siden den spede begynnnelsen i 2007 har nordnorske Senjahopen sluppet debuten Bli Med På Yttersia (2010), en EP, en julesang og et par singler, og de har spilt på alt fra Moen Kulturåve til hovedscenen på Buktafestivalen. Det populære bandet følger her opp med andrealbumet Tåra, Pess Og Blod, en
Pris
kr 149,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Siden den spede begynnnelsen i 2007 har nordnorske Senjahopen sluppet debuten Bli Med På Yttersia (2010), en EP, en julesang og et par singler, og de har spilt på alt fra Moen Kulturåve til hovedscenen på Buktafestivalen.

Det populære bandet følger her opp med andrealbumet Tåra, Pess Og Blod, en utgivelse spekket med umiskjennelig ramsalt, humoristisk og folkelig rock ispedd vindskeiv country. Samtidig er det denne gang et litt mørkere og mer fandenivoldsk landskap som manes fram.

Senjahopen står støtt på egne sjøbein, men noen celebre gjester har det likevel blitt plass til: "Bråtebrann", en hektisk Ida Maria-duett om rotløshet, var første single fra albumet, mens Joddski hamrer løs med et kompromissløst og fengende vers på tittelkuttet. Brødrene Haugen fra Hellbillies setter dessuten sin umiskjennelige signatur på ut-av-skapet-sørstatsrockeren "Fønix".

Tracklist
01. Tåra, Pess Og Blod - med Joddski
02. Over Heia
03. Fønix - med Aslag Haugen
04. Bråtebrann - med Ida Maria
05. Fær Tell Senjahopen
06. Hold Mæ Våken
07. Netter
08. Carl Edward
09. Hjelpe Våren
10. Gamlingen
11. Bærre Gutta
12. Godnattsangen
Spesifikasjoner
Varenr. STAMP005
Utgitt 2012
Format CD
Sjanger Country
Se alt av Senjahopen
    Laster
    Laster