Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Åge Aleksandersen - Katalysator (CD)

Åge Aleksandersen og Sambandet holder virkelig koken. Katalysator er deres 19. album i rekken - og det svinger, rocker og det får en i strålende humør. Det låter akkurat slik som Åge alltid låter, og i dette tilfellet er det et stort pluss. Hele Norges store rockeskald er nemlig i slag, bl.a. i den
Pris
kr 119,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Åge Aleksandersen og Sambandet holder virkelig koken. Katalysator er deres 19. album i rekken - og det svinger, rocker og det får en i strålende humør.

Det låter akkurat slik som Åge alltid låter, og i dette tilfellet er det et stort pluss. Hele Norges store rockeskald er nemlig i slag, bl.a. i den herlige, superfengende "Janne Ahonens smil", men her det også andre låter å trekke fram. Kanskje først og fremst bør vi nevne tittelsporet; der er det trøkk-trøkk-trøkk hele veien. Teksten er svært personlig, og handler om da Åge valgte å bli rockemusiker og tok "farvel te jobb og framtid". Som han avslutter: "Tatern og musikern i mæ/Hadd valgt å kalles fortapt." Ellers er det verdt å merke seg den vittige Chuck Berry-hyllesten "Rabalder", oppvekstlåta "Lørdagsbarn" og, ikke minst, "Den gamle sangen", platas store kjærlighetserklæring. Nydelig.

Tracklist
01. Katalysator
02. Høstsang
03. Janne Ahonens Smil
04. Rebecca
05. Lyst
06. Elske Dæ
07. Lørdagsbarn
08. Monster
09. Den Gamle Sangen
10. Rabalder
11. Hverdagsbønn
Spesifikasjoner
Varenr. 5099922633323
Utgitt 2008
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Åge Aleksandersen
    Laster
    Laster