Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Arild Hammerø - Lerret (CD)

Arild Hammerø kommer i september 2020 med sin andre soloskive «Lerret». Her er det norske tekster og akustiske gitarer som på debuten «Dagen som Gryr», men det musikalske uttrykket på «Lerret» byr også på mye mer. Siden forrige soloplate har Arild bevegd seg i et eklektisk musikalsk univers med band
Pris
kr 179,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Arild Hammerø kommer i september 2020 med sin andre soloskive «Lerret». Her er det norske tekster og akustiske gitarer som på debuten «Dagen som Gryr», men det musikalske uttrykket på «Lerret» byr også på mye mer. Siden forrige soloplate har Arild bevegd seg i et eklektisk musikalsk univers med band som Atlanter, Hammer & Hersk, Tenderton med mer, og «Lerret» bærer preg av alle disse sjangrene og stilene. Nå har han med seg et splitter nytt band, Råtorvåret. På bass er det mangeårig samarbeidspartner Morten Kvam, på tangenter Einar Næss Haugseth og på trommer Gunnar Sæter. Musikken er spilt inn og mikset av Øyvind Røsrud Gundersen.

Et tekstunivers bestående av drømmer, tenkte filmscenarioer og bruddstykker fra uskrevne bøker veves inn i elektriske rockelåter, akustiske gitarinstrumentaler og melodiske ballader i en jammete og utøylet spillestil. Platen er en tributt til 60- og 70-tallets progressive plater, hvor låtene flyter over i hverandre og på underfundig vis henger ihop. Sammen med bandet Råtorvåret ønsker Arild Hammerø at lytteren skal marineres i slidegitar, trommefills og drømmende korpartier.

I tillegg til Råtorvåret, bidrar amerikanerne Nils Frykdahl (Sleepytime Gorilla Museum, Free Salamander Exhibit, Faun Fables) og Dawn McCarthy( Faun Fables, Bonnie Prince Billy m.m.) på henholdsvis fløyte og vokal, som de har tatt opp i California.

Tracklist
01. Ouverture
02. Drømte Du Var Her
03. Botanisk Hage
04. Havne Hen
05. L'impèratrise
06. Motvind
07. I Natt
08. Opp Ned
09. Sekken
10. I Dag
11. Ein Lang Veg
12. Skogen Byen Havet
Spesifikasjoner
Varenr. LBCD003
Utgitt 2020
Format CD
Sjanger Rock
    Laster
    Laster