Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Donkeyboy - Lost (CD)

Det har allerede gått seks år siden donkeyboy kom som en pop-eksplosjon inn i rampelyset, i fargerike dresser og med udiskutable hits i bagasjen. Singlene «Ambitions», «Sometimes» og «Stereolife» var alle en del av debuten Caught in A Life, som ble sluppet i 2009 – og som gikk rett til topps på
Pris
kr 99,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Det har allerede gått seks år siden donkeyboy kom som en pop-eksplosjon inn i rampelyset, i fargerike dresser og med udiskutable hits i bagasjen.

Singlene «Ambitions», «Sometimes» og «Stereolife» var alle en del av debuten Caught in A Life, som ble sluppet i 2009 – og som gikk rett til topps på VG-lista, og i tillegg endte med å ligge der i hele 43 uker.

Drammenserne Cato Sundberg, Kent Sundberg, Peter Michelsen og Thomas Drabløs har jobbet sammen med musikk siden 2005, og skapte norsk pophistorie ved å ha både første- og andreplass på VG-lista sent samme år som debutalbumet kom.

Med litt underlig oppbygde tekstlinjer, rare tematikker, fargerik fremtoning, gjennomført friske produksjoner og melodilinjer - som raskt fester seg - har gjengen fra Drammen både imponert og provosert – men først og fremst, gitt Norge en eventyrlig popsuksess.

Donkeyboy har blitt synonymt med fengende refrenger, og låtene på dette albumet er ingen unntak.

Tracklist
01. Dollar
02. Triggerfinger
03. Crazy Something Normal
04. Smooth Lover
05. Look inside
06. Rocket gave the sky to her
07. Downtown
08. Hero
09. Just for a While
10. Lost
Spesifikasjoner
Varenr. 5054196960728
Utgitt 12.02.2016
Format CD
Sjanger Pop
    Laster
    Laster