Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Donkeyboy - Silver Moon

I mars 2009 debuterte Donkeyboy med singlen "Ambitions", en uimotståelig poplåt som toppet VG-lista i hele tolv uker. Et halvår senere kom albumet Caught In A Life, og suksessen var et faktum: De unge drammenserne herjet salgslistene, mottok tre Spellemannpriser (samt en svensk Grammis for beste
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
I mars 2009 debuterte Donkeyboy med singlen "Ambitions", en uimotståelig poplåt som toppet VG-lista i hele tolv uker.


Et halvår senere kom albumet Caught In A Life, og suksessen var et faktum: De unge drammenserne herjet salgslistene, mottok tre Spellemannpriser (samt en svensk Grammis for beste internasjonale nykommer) og turnerte land og strand rundt i et helt år.


 


Tre år etter at de ga ut singlen som startet eventyret, er Donkeyboy endelig tilbake. Anført av hitsinglen "City Boy" slipper de andrealbumet Silver Moon, en utgivelse hvor brødrene Sundberg (Cato på vokal og gitar, Kent på synth og vokal) har skrevet samtlige låter, enten alene eller i samarbeid med andre. På produsentsiden har flere bidratt, med det er hovedsakelig Simen Eriksrud og Espen Berg som utpeker seg - duoen som, sammen med bandet selv, er å takke for det lett gjenkjennelige Donkeyboy-soundet. Som om ikke det var nok: Halve albumet er mikset av amerikanske Phil Tan, den tredobbelt Grammy-vinnende teknikeren som har bidratt på mer enn 280 millioner solgte album.


 


Sporliste
01. Silver Moon
02. City Boy
03. No More Movies
04. Get Up
05. Out Of Control
06. Drive
07. Pull Of The Eye
08. All Up To You
09. On Fire
10. Darkest Night
11. We Can Be Friends
12. Stay

Spesifikasjoner
Varenr. 5053105012329
Utgitt 2012
Format CD
Sjanger Pop
    Laster
    Laster