Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

John Olav Nilsen & Gjengen - Den Eneste Veien Ut (CD)

Med albumene For Sant Til Å Være Godt (2009) og Det Nærmeste Du Kommer (2011) tok Loddefjord-bandet John Olav Nilsen & Gjengen sin rettmessige plass i norsk rocks øverste elite. Her følger de opp med elleve nye låter på tredjealbumet Den Eneste Veien Ut, også denne gang innspilt i Duper studio i
Pris
kr 99,00 -kr 40,00 kr 59,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Med albumene For Sant Til Å Være Godt (2009) og Det Nærmeste Du Kommer (2011) tok Loddefjord-bandet John Olav Nilsen & Gjengen sin rettmessige plass i norsk rocks øverste elite. Her følger de opp med elleve nye låter på tredjealbumet Den Eneste Veien Ut, også denne gang innspilt i Duper studio i Bergen sammen med produsent Yngve Sætre.


Første single fra Den Eneste Veien Ut var vakre, mørke, seks minutter lange "Eurosport", ifølge John Olav selv "en sang om når jakten på frihet blir ditt fengsel". Albumet som helhet er en naturlig forlengelse av bandets to første utgivelser, samtidig som den også føles modigere og mer raffinert. Uttrykket er enda litt mer britisk, og også denne gang er det rom for både lys og mørke. Rent musikalsk tar bandet flere sjanser og venstresvinger enn tidligere, mens Nilsen nok en gang skjemmer oss bort med glitrende tekster som er personlige, metafortette og treffende.


 


Sporliste


01. Tusen nye navn
02. Kinesisk fyrverkeri
03. Bensinbarn
04. En helt ny dag
05. Eurosport
06. Jenter som oss 
07. På et blunk
08. De vakreste taperne
09. Det er vanskelig å danse med en kniv i ryggen
10. Nesten som eg lever
11. Det norske spøkelse

Spesifikasjoner
Varenr. 509999795492
Utgitt 2012
Format CD
Sjanger Indierock
    Laster
    Laster