Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Superfamily - All American

 All American er album nummer fire fra bandet bak hitlåter som "Taxi Dancing", "The Radio Has Expressed Concerns...", "I Could Be A Real Winner" og "Let's Go Dancing". Det har gått i overkant av tre år siden sist, og i mellomtiden har bandet etablert eget plateselskap og dermed nådd et av sine store
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
 All American er album nummer fire fra bandet bak hitlåter som "Taxi Dancing", "The Radio Has Expressed Concerns...", "I Could Be A Real Winner" og "Let's Go Dancing".


Det har gått i overkant av tre år siden sist, og i mellomtiden har bandet etablert eget plateselskap og dermed nådd et av sine store mål: å bli et selvfinansiert, selvstendig prosjekt med full kunstnerisk kontroll.


 


Tematisk er All American basert på et ambivalent forhold til USA, med alt hva det innebærer - ikke minst det faktum at vokalist Steven Wilson selv er halvt amerikansk og "halvt anti-amerikansk", som han selv sier. Albumet har dessuten et tydeligere personlig preg enn Superfamilys tidligere utgivelser. Der Warszawa (2007) og Guns Tonight (2009) tok for seg den kalde krigen og andre gigantiske tema, holder All American seg på et mer intimt plan.


 


Første single ut var "Pay The Price". De nære temaene på platen underbygges med den varme lyden av Yngve Sætres produksjon, med alt innspilt live i studio - til og med vokalen er spilt inn live sammen med bandet. Dette står i sterk kontrast til bandets tidligere innspillingsmetoder og gir en litt annen innfallsvinkel til låtmaterialet.


 Sporliste
01. Please Show Me Mercy
02. I Move From Town To Town To Find Someone
03. Don´t Say A Single Word
04. All American
05. I Was The Most Beautiful Girl In The World
06. I´m On Your Side
07. Our Hometown
08. Some Girls
09. Pay The Price
10. Time Is On Your Side

Spesifikasjoner
Varenr. DKIRG002CD
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Rock
    Laster
    Laster