Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Coldplay - Mylo Xyloto (CD)

I 2008 toppet Coldplay salgslister verden over - inkludert i Norge - med storslagne Viva La Vida. Tre år senere er de tilbake med nok et ambisiøst prosjekt, også denne gang med produksjon av blant andre Brian Eno. Coldplays femte er et konseptalbum basert på en lykkelig kjærlighetshistorie, med
Pris
kr 99,00 -kr 50,00 kr 49,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
I 2008 toppet Coldplay salgslister verden over - inkludert i Norge - med storslagne Viva La Vida. Tre år senere er de tilbake med nok et ambisiøst prosjekt, også denne gang med produksjon av blant andre Brian Eno.

Coldplays femte er et konseptalbum basert på en lykkelig kjærlighetshistorie, med tekster inspirert av såpass forskjellige ting som old school amerikansk grafitti og den tyske Den hvite rose-bevegelsen. Tematikken er grandios, men samtidig gjennomgående optimistisk og medrivende, og musikken er tilsvarende storslagen. Bandet maler med bred pensel, noe som gir seg utslag i både svære allsangrefrenger og muskuløse gitarer, ispedd rikelig med synth. De "særere" elementene fra Viva La Vida videreføres i et lydbilde som er intrikat, men samtidig svært lett å like - Mylo Xyloto er åpenbart unnfanget av et band som mer enn noen gang forener det kommersielle med det kunstneriske.

Albumet inneholder blant annet de oppløftende singlene "Every Teardrop Is A Waterfall" og "Paradise", mens Rihanna gjester på den mørke balladen "Princess Of China". Mylo Xyloto er produsert av Markus Dravs, Daniel Green, Rik Simpson og Brian Eno.

Tracklist
01. Mylo Xyloto
02. Hurts Like Heaven
03. Paradise
04. Charlie Brown
05. Us Against The World
06. M.M.I.X.
07. Every Teardrop Is A Waterfall
08. Major Minus
09. U.F.O.
10. Princess Of China - (featuring Rihanna)
11. Up In Flames
12. A Hopeful Transmission
13. Don´t Let It Break Your Heart
14. Up With The Birds
Spesifikasjoner
Varenr. 509990875532
Utgitt 2011
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Coldplay
    Laster
    Laster