Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Lissie - Catching A Tiger (CD)

Hun ser ut som et blondt og fregnete blomsterbarn, men er i besittelse av en stemme som tilsynelatende har vært marinert i whisky og sigaretter. Illinois-fødte Lissie Maurus lager gitarbasert vestkystrock som sender tankene til beste 70-tall, med vink i retning både country, folk og blues. EP-en Why
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Hun ser ut som et blondt og fregnete blomsterbarn, men er i besittelse av en stemme som tilsynelatende har vært marinert i whisky og sigaretter.

Illinois-fødte Lissie Maurus lager gitarbasert vestkystrock som sender tankene til beste 70-tall, med vink i retning både country, folk og blues. EP-en Why You Runnin' fikk i 2009 kritikerne til å sammenlikne henne med Stevie Nicks og Chrissie Hynde, og med debutalbumet Catching A Tiger viser hun nok en gang evnen til å kombinere solvarme melodier og rå nerve. "Voksen" rock blandes med hooks og melodilinjer som huker seg fast i øregangene, som på den ytterst fengende singlen "In Sleep", mens låter som den avsluttende pianoballaden "Oh Mississippi" viser artisten på sitt mest nedtonede og vakre.

De musikalske Fleetwood Mac-referansene er mange og ikke til å unngå, men aller mest framtredende er allikevel følelsen av at dette er musikk som skapt for å suse ned den amerikanske landeveien. Taket nede, vind i håret og Lissie i høyttalerne.

Tracklist
01. Record Collector
02. When I´m Alone
03. In Sleep
04. Bully
05. Little Lovin´
06. Stranger
07. Loosen The Knot
08. Cuckoo
09. Everywhere I Go
10. Worried About
11. Look Away
12. Oh Mississippi
Spesifikasjoner
Varenr. 0886976726027
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Lissie
    Laster
    Laster