Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Pink Floyd - A Saucerful Of Secrets - Discovery Version - Remastered (CD)

Pink Floyds andre album viser en gruppe musikere i forandring. Dette er rett og slett lyden av et band som befinner seg et sted mellom de barokke syreeskapadene fra debuten Piper At The Gates Of Dawn og den storslått spacerocken fra den kommende gjennombruddsplata The Dark Side Of The Moon. Innspilt
Pris
kr 179,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Pink Floyds andre album viser en gruppe musikere i forandring. Dette er rett og slett lyden av et band som befinner seg et sted mellom de barokke syreeskapadene fra debuten Piper At The Gates Of Dawn og den storslått spacerocken fra den kommende gjennombruddsplata The Dark Side Of The Moon.

Innspilt mens Syd Barrett var i ferd med å forlate bandet (han bidrar offisielt på ett spor, "Jugband Blues"), bærer albumet sterkt preg av at de gjenværende medlemmene utforsker sine nye roller. A Saucerful Of Secrets er også det første albumet med den nye gitaristen David Gilmour. Keyboardist Richard Wright bidrar med to flotte spor, "Remember A Day" og "See Saw". Bassist Roger Waters får på sin side en mer dominerende rolle, med lange instrumentale og pulserende låter som snart skulle bli selve kjennetegnet på Pink Floyd.

Tracklist
01. Let There Be More Light
02. Remember A Day
03. Set The Controls For The Heart Of The Sun
04. Corporal Clegg
05. A Saucerful Of Secrets
06. See Saw
07. Jugband Blues
Spesifikasjoner
Varenr. 5099902893624
Utgitt 1968
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Pink Floyd
    Laster
    Laster