Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Pink Floyd - Atom Heart Mother - Discovery Version - Remastered (CD)

The Kinks og The Who drodlet med rockeoperaer, Deep Purple samarbeidet med The Royal Philharmonic Orchestra - Pink Floyd var ikke noe dårligere og entret 70-tallet med symfoniske bestrebelser. Hovedfokuset på Atom Heart Mother fra 1970 er to lange komposisjoner sterkt inspirert av klassisk musikk.
Pris
kr 179,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
The Kinks og The Who drodlet med rockeoperaer, Deep Purple samarbeidet med The Royal Philharmonic Orchestra - Pink Floyd var ikke noe dårligere og entret 70-tallet med symfoniske bestrebelser.

Hovedfokuset på Atom Heart Mother fra 1970 er to lange komposisjoner sterkt inspirert av klassisk musikk. Tittelsporet, skrevet av David Gilmour i samarbeid med den skotske komponisten Ron Geesin, er et viltvoksende mesterverk med utgangspunkt i en relativt enkel akkordsekvens. Gjennom tjue minutter ledes vi gjennom grandiose blåserekker og utenomjordiske korpartier blandet med stikk fra de ulike bandmedlemmene i Pink Floyd. Avsluttende "Alan's Psychedelig Breakfast" starter med lyden av noen som pusler rundt i sitt hjem, kun avbrutt av Richard Wrights keyboard og David Gilmours akustiske gitar, før hele bandet leder det hele trygt i land. De resterende tre sporene - folk- balladen "If", den psykedeliske "Summer '68" og Kinks-aktige "Fat Old Sun" - gir Atom Heart Mother en litt ujevn fremtoning, men med nok detaljer til å holde på oppvakte, interesserte lyttere.

Tracklist
01. Atom Heart Mother
02. If
03. Summer ´68
04. Fat Old Sun
05. Alan´s Psychedelic Breakfast
Spesifikasjoner
Varenr. 5099902894027
Utgitt 1970
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Pink Floyd
    Laster
    Laster