Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Radiohead - Hail To The Thief (CD)

De som har savnet det Radiohead som var opptatt av gitarer og melodier framfor rytmisk elektronikagymnastikk à la Warp og Aphex Twin, kan nå trekke et lettelsens sukk. Hail to the Thief framstår som en utstrakt hånd til de Radiohead-tilhengerne som falt av lasset med den eksperimentelle
Pris
kr 149,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
De som har savnet det Radiohead som var opptatt av gitarer og melodier framfor rytmisk elektronikagymnastikk à la Warp og Aphex Twin, kan nå trekke et lettelsens sukk.

Hail to the Thief framstår som en utstrakt hånd til de Radiohead-tilhengerne som falt av lasset med den eksperimentelle dobbeltburgeren Kid A og Amnesiac. Det nye albumet inneholder fjorten låter som ble innspilt i Oxfordshire og Los Angeles under ledelse av Nigel Goodrich stødige produsenthånd (han har jobbet med gruppa siden 1995). Første single er den drivende og rocka "There There", en sang som med sitt tilbakeholdende og hypnotiserende preg omfavner det atmosfæriske, men samtidig aggressive, uttrykket gruppa har gjort til sitt varemerke.

Tracklist
01. 2 + 2 = 5
02. Sit Down. Stand Up
03. Sail To The Moon
04. Backdrifts
05. Go To Sleep
06. Where I End And You Begin
07. We Suck Young Blood
08. The Gloaming
09. There There
10. I Will
11. Punch-Up At A Weddiing
12. Myxamatosis
13. Scatterbrain
14. A Wolf At The Door
Spesifikasjoner
Varenr. XLCD785
Utgitt 2003
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Radiohead
    Laster
    Laster