Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Rumer - Seasons Of My Soul (CD)

Bak artistnavnet Rumer finner vi halvt engelske og halvt pakistanske Sarah Joyce, tidligere vokalist i indiefolkbandet La Honda og en singer-songwriter av de helt sjeldne. Seasons Of My Soul er hennes lavmælte debutalbum, en endeløst vakker utgivelse som plasserer seg i et behagelig, jazza og
Pris
kr 149,00 -kr 130,00 kr 19,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Bak artistnavnet Rumer finner vi halvt engelske og halvt pakistanske Sarah Joyce, tidligere vokalist i indiefolkbandet La Honda og en singer-songwriter av de helt sjeldne. Seasons Of My Soul er hennes lavmælte debutalbum, en endeløst vakker utgivelse som plasserer seg i et behagelig, jazza og tidløst soulpoplandskap - men som samtidig er så mye mer.

Med følsom vokal som minner om storheter som Karen Carpenter og Laura Nyro, og melankolske tekster som kryper kilende under huden, har Rumer fått et samlet, internasjonalt kritikerkorps til å hylle henne som "den nye, store stemmen i britisk pop". Dagsavisen ga albumet en sekser, det samme gjorde VG og Aftenposten, mens selveste Burt Bacharach ble så imponert at han fløy Rumer til California for å jobbe med henne. At nettopp han falt i staver over briten er for øvrig ingen overraskelse, all den tid hun blander tilsynelatende enkel pianopop med sofistikerte orkestreringer i beste Bacharach-ånd. Musikken er gjennomført elegant og deilig fri for de store, påtrengende faktene - men dermed også egnet til å vekke desto større følelser.

Seasons Of My Soul er produsert av den prisvinnende komponisten Steve Brown og inneholder blant annet singlene "Slow", "Come To Me High" og "Aretha".

Tracklist
01. Am I Forgiven
02. Come To Me High
03. Slow
04. Take Me As I Am
05. Aretha
06. Saving Grace
07. Thankful
08. Healer
09. Blackbird
10. On My Way Home
11. Goodbye Girl
12. Alfie
13. It Might Be You (Theme From Tootsie)
Spesifikasjoner
Varenr. 5052498257522
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Pop
Se alt av Rumer
    Laster
    Laster