Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Ryfylke - Notisbok (CD)

Dette er "Ryfylke" sin sjette plate. Den har fått tittelen "Notisbok" og inneholder 11 sanger som hver bygger på små notiser fra et opplevd liv. Ryfylke ble startet på 80-tallet og ga ut sin første plate i 1981 og den ble godt mottatt. Med tittelen "Før oljå kom" satte den fokus på gamle viser fra
Pris
kr 169,00
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse

Dette er "Ryfylke" sin sjette plate. Den har fått tittelen "Notisbok" og inneholder 11 sanger som hver bygger på små notiser fra et opplevd liv.Ryfylke ble startet på 80-tallet og ga ut sin første plate i 1981 og den ble godt mottatt. Med tittelen "Før oljå kom" satte den fokus på gamle viser fra Ryfylke og gruppa fikk tildelt Prøysenprisen for dette albumet.Plate nummer to, "Forlis", kom i 1983 og var en blanding av gamle sanger fra Ryfylke og nye sanger skrevet i all hovedsak av Bjørn Vige. Plata ble nominert til Spelemann dette året.Gruppas første egenproduserte album kom i 1987 og hadde tittelen "Trekkfugler". Nå var det Bjørn Aslaksen som i hovedsak leverte både tekster og melodier. Denne plata ble også nominert til Spelemann.
 


Etter et kort avbrudd startet gruppa på ny og har levert to produksjoner, "Hjemma igjen"(2011) og "Striba med lys" (2013). Begge ble godt mottatt av kritikere og publikum.
 


Gruppa har i dag en besetning som i hovedsak består av medlemmer som har vært med siden oppstart. Unntakene er Anita Nymann Tønnessen som er vokalist og Tommi Haukland på trommer og perkusjon.
 


Det er Bjørn Aslaksen og Bjørn Vige som står som komponister og tekstforfattere på sangene på den nye produksjonen. Det er alle nye sanger med unntak av "Fysste morningen" som kommer i ny versjon, nå altså med Ryfylke.


 


Trackliste
01. Morgensolå
02. Mygt som ein engel
03. Seile du fra meg
04. La tiå ver ein venn
05. Ei lidå gule notisbog
06. De blå fjellå
07. Me vett kem du e
08. Novembersang
09. Kveldsvise
10. Fysste morningen
11. Nå e bare drømmane igjen

Spesifikasjoner
Varenr. WAM418211
Utgitt 23.11.2018
Format CD
Sjanger Viser
    Laster
    Laster