Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Terje Nilsen - Nye låta

Visekunstneren Terje Nilsen blir ofte omtalt som nordnorges Leonard Cohen. Med sin dype og følsomme stemme gir Terje musikken særpreg og originalitet. Han har en penn som stryker alt av jålete vendinger. Terje kan ikke sies å være høyrøstet på egne vegne, men med det kritikerroste albumene «N`te
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Visekunstneren Terje Nilsen blir ofte omtalt som nordnorges Leonard Cohen. Med sin dype og følsomme stemme gir Terje musikken særpreg og originalitet.


Han har en penn som stryker alt av jålete vendinger. Terje kan ikke sies å være høyrøstet på egne vegne, men med det kritikerroste albumene «N`te gang» og “Portrett” var det mange nye som oppdage denne fantastiske visesangeren. Terje Nilsen fikk Alf Prøysens ærespris 2015.


 


Om prisvinneren sier bl.a. juryen «Prisvinneren har som Prøysen vært med på å skape et nytt, poetisk språk bygget på sin egen dialekt». Terjes nye album skal spilles inn i Store Studio, Bodø med tekninkker Are Simonsen. Produsent og trommeslager  Steinar Krokstad, med musikere som; Terje Nohr Olsen (gitar), Gunnar Pedersen (gitar). Kyrre Sætran (bass), Arvid Engegård (fiolin). Vokal gjester: Bjørn Sundquist på «Gammelunkar», Helge Jordal på «En veldig heldig mann» og Åge Aleksandersen på «To mann i en båt».


 


Sporliste
01. Nåla i veggen 
02. April 
03. Trang genser
04. Gammelungkar
05. Han Prins
06. Månestråle
07. To mann i en båt
08. CV`n min
09. En veldig heldig mann 
10. Ei øl te 
11. Æ går`ke ut så mye nu

Spesifikasjoner
Varenr. GRAM16110
Utgitt 06.05.2016
Format CD
Sjanger Viser
    Laster
    Laster