Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Diana Krall - The Girl In The Other Room (2LP Vinyl)

 Diana Kralls The Girl in the Other Room er et skritt vekk fra jazzens nye førstedames foregående standard album - her er det ikke i så stor grad Gershwin, Porter og co. som dominerer. Isteden preges materialet av yngre (om enn ikke akkurat så veldig unge) komponister som Mose Allison, Tom Waits og
Pris
kr 399,00 -kr 47,88 kr 351,12
inkl. mva
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
 Diana Kralls The Girl in the Other Room er et skritt vekk fra jazzens nye førstedames foregående standard album - her er det ikke i så stor grad Gershwin, Porter og co. som dominerer.


Isteden preges materialet av yngre (om enn ikke akkurat så veldig unge) komponister som Mose Allison, Tom Waits og Joni Mitchell. I tillegg består skiva av en rekke originaler, noen skrevet av Krall og hennes nyektede husbonde Elvis Costello. Den mest fremtredende av disse heter "Narrow Daylight", og er en tour de force av intimitet og skjønnhet. Hennes enorme tilstedeværelse i musikken og elegante pianospill gjør henne til en unik artist - hun bringer ny elementer til nesten samtlig låter hun rører ved, noe som er en prestasjon i seg selv.


 


Sporliste
01. Stop This World
02. The Girl In The Other Room
03. Temptation
04. Almost Blue
05. I've Changed My Address
06. Love Me Like A Man
07. I'm Pulling Through
08. Black Crow
09. Narrow Daylight
10. Abandoned Masquerade
11. I'm Coming Through
12. Departure Bay

Spesifikasjoner
Varenr. 4737692
Utgitt 2004
Format Vinyl
Sjanger Jazz
    Laster
    Laster