Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Maria Mena - Viktoria (Vinyl)

Siden den Spellemann-vinnende suksessen Cause And Effect (2008) har Maria Mena turnert for fulle hus, opptrådt på flere av Europas største festivaler og figurert på hitlistene i en rekke land. Også oppfølgeren Viktoria, hennes femte totalt, er preget av et visst mørke - men denne gang er fokuset på
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Siden den Spellemann-vinnende suksessen Cause And Effect (2008) har Maria Mena turnert for fulle hus, opptrådt på flere av Europas største festivaler og figurert på hitlistene i en rekke land. Også oppfølgeren Viktoria, hennes femte totalt, er preget av et visst mørke - men denne gang er fokuset på tilgivelse, ikke sinne.


Singlene "This Too Shall Pass" og "Homeless" er fine representanter for Menas evne til å lage både drivende poplåter og melankolske ballader, og Viktoria har blitt et album hvor hun får vise hele rekkevidden. De kjappere låtene har snert, de langsomme (som er i overtall) veksler mellom det nakne og det storslagne. Uttrykket er dramatisk, men også vakkert og tilgjengelig. Og Maria selv, hun viser seg som en stadig mer selvsikker og utforskende artist.
 


I likhet med Cause And Effect er også Viktoria produsert av Martin Sjølie.


 


Sporliste
01. Viktoria
02. Homeless
03. The Art Of Forgiveness
04. Habits
05. My Heart Still Beats
06. This Too Shall Pass
07. Takes One To Know One
08. Money
09. It Took Me By Surprise
10. Secrets
11. Am I Supposed To Apologize

Spesifikasjoner
Varenr. 88697964561
Utgitt 2011
Format Vinyl
Sjanger Pop
    Laster
    Laster